MIXOR KEBAB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mixor Kebab. Meer weten? Ontdek meer

8 jan 2023 om 12:54 Na 2 u nog geen eten te zien, dan maar zelf te voet eten gaan halen. Schandalig dit! Restaurant is ook totaal niet telefonisch te bereiken dus dan zit je maar te wachten hopende dat je bestelling ooit maar eens aankomt.
6 jan 2023 om 21:43 Cold Food and large delay.
5 nov 2022 om 21:58 the transport was on time, but i recive 1 kebab less, only frites.
30 sep 2022 om 20:01 2 uur en een kwartier op moeten wachten in totaal. Het eten was ook koud. Ik zou het niet aanraden op het te doen via takeaway. Zeker op drukkere dagen (weekend). Ik heb ook in het restaurant zelf gegeten en dat is toch een groot verschil.
30 aug 2022 om 0:02 Order was cancelled without reason or contact. I found out about the cancellation when I looked at the website when the order didn't show up. After a 9 hour trip I was hoping for hot food and got let down. Never again.
7 apr 2022 om 12:51 Broodje brak steeds af was nat vn het olie weinig frietjes maar overdreven.
23 mrt 2022 om 23:16 Cheeseburger was zonder kaas. Ik vraag durum zonder groenten, was vol groenten. Nooit meer! Bezorger was wel vriendelijk en snel.
27 dec 2021 om 18:53 Helemaal niet gekregen wat ik wou extra betaald voor saus helemaal geen saus gekregen ook verkeerde saus op frietjes
13 nov 2021 om 9:06 Lekkere durum.
26 aug 2021 om 18:58 Bezorger kwam stipt om het uur waar ik om vroeg. Eten was lekker
15 jul 2021 om 11:12 Delivery guy requested extra cash tip at the door on top of already added tip upon order.
13 jun 2021 om 18:23 The delivery took exceptionally long and it kept updating the minutes every now and then. I had ordered two chicken kebabs (one big and one small) and received one chicken and other one with meat. Overall disappointed.