MIXOR KEBAB

MIXOR KEBAB Mixor Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mixor Kebab. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2022 om 12:51 Broodje brak steeds af was nat vn het olie weinig frietjes maar overdreven.
23 mrt 2022 om 23:16 Cheeseburger was zonder kaas. Ik vraag durum zonder groenten, was vol groenten. Nooit meer! Bezorger was wel vriendelijk en snel.
27 dec 2021 om 18:53 Helemaal niet gekregen wat ik wou extra betaald voor saus helemaal geen saus gekregen ook verkeerde saus op frietjes
13 nov 2021 om 9:06 Lekkere durum.
26 aug 2021 om 18:58 Bezorger kwam stipt om het uur waar ik om vroeg. Eten was lekker
15 jul 2021 om 11:12 Delivery guy requested extra cash tip at the door on top of already added tip upon order.
13 jun 2021 om 18:23 The delivery took exceptionally long and it kept updating the minutes every now and then. I had ordered two chicken kebabs (one big and one small) and received one chicken and other one with meat. Overall disappointed.
3 mei 2021 om 10:13 Ik heb al lekkerder vlees gegeten... De frietjes erbij waren wel zeer lekker! De bezorgtijd duurde immens lang wij wouden dit rond 2 uur eten om kwart voor vier was het er...
26 apr 2021 om 19:47 Een van de béste Köfte vabt stad !
19 apr 2021 om 9:18 Gril mix vonden wij een beetje duur voor wat het was . Maar de kip kebab schotel was heel lekker . Niet zo veel frietjes bij de schotels Maar uiteindelijk hadden we wel genoeg gegeten . Het was lekker .
6 apr 2021 om 20:29 Niet meer(
13 mrt 2021 om 0:44 Eten was zeer onsmakelijk en slordig op een hoopje gegooid. De bezorgtijd duurde zeer lang.